Vad3r – Pepijn Lanen

Op 10 november verschijnt het nieuwe boek van Pepijn Lanen: Vad3r, een intiem portret van het vaderschap.

Bestel alvast het boek en reserveer daarmee een gesigneerd exemplaar. Uit alle bestelde exemplaren kiezen we drie willekeurige winnaars die hun exemplaar persoonlijk uit Pepijns handen bij ons in de winkel kunnen ontvangen op zaterdag 14 november.

Op vrijdag 13 november ontvang je een mailtje waarin staat of je één van de drie gelukkigen bent.

De naam die je invult op de pagina van de bestelling wordt gebruikt door Pepijn om de boeken te signeren. Klik op het plaatje hieronder om het boek te bestellen.

Vad3r van Pepijn Lanen is een zeer intiem portret van het ouderschap, dat tegelijkertijd uiterst actueel en universeel is. Pepijn Lanen beleeft hoogtepunten in het kleine alledaagse. ‘Coco is voor de derde keer zwanger. We zijn in één klap in een nieuw tijdperk beland. De uitslag van een zwangerschapstest heeft ons getransporteerd.’ Met deze zinnen opent Pepijn Lanen, inmiddels trotse vader van drie, zijn openhartige verhaal over het vaderschap. ‘Als ik de kindjes in hun ogen kijk, krijg ik kortsluiting in mijn hoofd door de liefde. Hun bestaan is een wonder dat mijn hersenen nauwelijks kunnen registreren.’